Onze leverings-voorwaarden

 

 

Verzendkosten

Wij versturen al onze pakketen zorgvuldig met DPD en worden normaliter na verzending de volgende dag bij u afgeleverd . Zwaar gewicht zendingen worden met een externe transporteur geleverd.

Order bedrag
Verzendkosten
Onder de 250,- euro
7,50
Boven de 250,- euro Franco

Afhalen van bestellingen is in overleg mogelijk.

Retouren

Helaas kunnen we verkeerd aangeschafte producten niet terugnemen. Als u een product ontvangt dat niet overeenkomt met uw bestelling of u ontvangt een verkeerd product, kunt u dit doorgeven door een RMA aan te maken. Dit doet u door een ticket aan te maken in onze support centrum.

Gebruik het formulier om een melding en bevestiging te ontvangen. Als we uw klacht accepteren, sturen wij u een RMA-nummer. Verpak de artikelen in schokbestendig materiaal en stuur het pakket onmiddellijk naar ons terug. Vergeet niet het eerder genoemde RMA-nummer te vermelden op het pakket. We kunnen geen geretourneerde producten accepteren zonder RMA-nummer. De verzendkosten van zonder toestemming geretourneerde producten zullen in rekening worden gebracht bij de verzender.

Betalen

Betalen kan veilig en makkelijk via Mollie hier in heeft u de mogelijkheid om met IDEAL te betalen. Uiteraard heeft u ook mogelijkheid om met bank overschrijving te betalen, echter kan dit een aantal dagen extra verwerkingstijd van uw order veroorzaken.